Opleiding Myofascial Release volgens de John F. Barnes methode


De Myofascial Release opleiding volgen kan nu ook in Nederland!


In overleg is het mogelijk in een kleine groep de opleiding Myofascial Release volgens de John F. Barnes methode in onze praktijk te volgen. De opleiding Myofascial Release zal individueel opgebouwd worden waarbij de vooropleiding en ervaring de basis vormen. Tijdens de opleiding gaan we je helpen je te ontwikkelen tot een zelfstandig Myofascial release therapeut. Je leert het lichaam als een geheel te zien en de faciale problemen te herkennen. Myofascial Release volgens de John F. Barnes methode is in Amerika een volledig geaccepteerde behandeling, John heeft inmiddels meer dan 110.000 therapeuten opgeleid. In Europa is deze zachte behandelmethode echter zo goed als onbekend. Daardoor is het ook onbekend dat je met Myofascial Release enorm goede resultaten kunt bereiken. Myofascial Release volgens de John Barnes methode is daarom een heel goede aanvullende therapie in je bestaande praktijk of een perfecte start voor je nieuwe praktijk. Elke opleiding wordt afgesloten met een praktijk toets waarbij het zelfstandig uitvoeren van Myofascial release wordt beoordeeld. Wil je Myofascial Release volgens de John F. Barnes methode beheersen stuur ons een mail of bel voor informatie.
Even Voorstellen - Ron

Beroepsverenigingen en kwalificaties
VNT
FAGT
RBCZ
Kwalificatie: Natuurgeneeskundig therapeut
Kwalificatie: Homeopatisch therapeut
Kwalificatie: Energetisch therapeut
Kwalificatie: Psychosociaal therapeut
Kwalificatie: Fytotherapeut
Kwalificatie: Didactische Bekwaamheid en examinering voor HBO docenten
AGB zorgverlener

opleiding:
Reiki Meester
E.E.N. therapeut
Myofascial Release therapeut
Ayurvedisch massage therapeut
Didactische Bekwaamheid en examinering voor HBO docenten

Onze opleiding Myofascial Release hebben we bij het Instituut van John Barnes in Amerika gevolgt. In Amerika is Myofascial Release overal erkend o.a. door the National Certification Board for Therapeutic Massage and Bodywork (NCBTMB)


Informatie Myofascial Release opleiding


Voor informatie en mogelijkheden kun je ons mailen of bellen. Je vind telefoon nummer en email adres onderaan deze pagina of op onze contact pagina.

Naar de contact pagina


Wil je meer informatie over John Barnes en de Myofascial Release behandelmethode dan moet je beslist even naar zijn Amerikaanse Site!. Natuurlijk zijn wij als erkend Myofascial Release therapeut ook op de site terug te vinden. Onder "Find a therapist" of direct volgens deze link.
John F. Barnes' Myofascial ReleaseTherapist Directory
Naar de site van John F.Barnes