Klanten ervaringen

Bij ArtofCare vinden we het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met onze behandelingen.
Wij doen er alles aan uw verblijf in onze praktijk zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.
Heeft u zelf een ervaring die u met ons wilt delen, stuur ons even een mail met uw verhaal.
Hieronder vind u een aantal ervaringen van onze klanten


Naar onze Contact pagina


Voetreflex behandeling:

Mevr. de Vries
Alle behandelingen waren prettig om te ondergaan en professioneel uitgevoerd, ook op het communicatief vlak verliep dit uitmuntend. Mijn klachten waren: veel last van opvliegers, oorsuizen, overmatige nachttranspiratie, en slecht inslapen. Bekend met chronische ziektes zoals zware artrose in nek en rug, aangeboren heupafwijking en spierreuma( weke delen ) Behandelingsresultaat; geen oorsuizen meer, iets minder opvliegers per dag, nachttranspiratie is ook verminderd tot 2 x per nacht. Het inslapen is sterk verbeterd. Behandelingsvisie; was uitmuntend, een zeer duidelijke uitleg over de psychische en lichamelijke veranderingen. Een zeer goede attitude, t.o.v. belangstelling naar client toe, over haar bevindingen op lichamelijk en psychisch welbevinden t.a.v. de behandelingen. Ook de behandelingsruimte was uitstekend verzorgd, kwa sfeer, stijl en brandschoon!. Bedankt voor alle goede zorgen !!!.

Myofascial Release behandeling

Mevr. Desiree V.
Onze zoon van 9 jaar komt sinds een paar maanden bij ArtofCare. Dit in verband met zijn hoofdpijn/migraine klachten. Het is een gevoelige jongen die snel spanningen op vangt uit zijn omgeving. Wij komen nu 1x per maand en merken heel veel verschil. Hij is veel ontspannender en rustiger geworden. Onze zoon geeft ook zelf aan dat hij de behandeling als zeer prettig ervaart. Hij vraagt nu zelf ook wanneer hij weer mag gaan. Onze zoon wordt met Myofascial release behandeld. Wij ervaren dit als een zeer effectieve behandeling voor zijn klachten.

Myofascial Release behandeling

Dhr. L.Bergmans
Na een beroerte "welke zich 5 jaar geleden heeft voorgedaan " ben ik na veel omzwervingen op internet, bijna 2 jaar geleden in contact gekomen met ArtofCare. Nu wordt ik regelmatig behandeld met de Myofascial Release methode. Door mij wordt deze diepe behandel methode als zeer prettig en doeltreffend ervaren welke zich vooral uit in een betere mobiliteit. Lopen gaat makkelijker en doordat mijn evenwicht is verbeterd lukt ook fietsen weer. Voor mij zijn de belangrijkste redenen om met de Myofascial Release door te blijven gaan, het voorkomen van lichaamsblokkades, de bestrijding van zenuw en spierpijn en het oplossen van mijn nek en schouder problemen. Ook werd ik regelmatig getroffen door lage rugpijn klachten, mede dankzij dezelfde behandeling ben ik hiervan zo goed als verlost. Mijn lichaam heeft regelmatig dit ""onderhoud" nodig om optimaal te kunnen functioneren. Ik vind persoonlijk dat "ArtofCare" staat voor kwaliteit!

Hoofdpijn Therapie

Debora van Denekamp
Mijn klachten waren zeer zware hoofdpijn, vaak meerdere keren per dag. Via een vriendin kwam ik bij ArtofCare terecht. Ik heb een afspraak gemaakt en kon dezelfde dag al terecht. De rust is overweldigend, ze nemen echt alle tijd voor je. Mijn behandeling was met voetreflex, Myofascial Release en Massage. Tot mijn verbazing had ik al na 2 behandelingen bijna geen hoofdpijn meer. Ik ga nu regelmatig terug maar ben eigenlijk zonder klachten. Ze hebben mij geweldig geholpen!